Coaching


Als (onderwijs)professional lopen we allemaal wel eens ergens tegenaan. Soms ontdek je bij jezelf dat je in herhalingen valt en dat je iets wil oplossen. Je wilt immers beter functioneren, vanuit je eigen kracht. Of ben je -zonder te weten hoe- in je valkuil gestapt? Als coach kan ik je daarbij helpen.

Samen gaan we deze patronen bekijken. Door mijn coachende vragen sta je stil bij wie je bent, hoe je denkt en wat je wilt. Het resultaat is

  • meer energie,
  • meer plezier in je werk en privéleven,
  • een nieuwe kijk op wat voor jou de essentie is. 

Vanuit vele jaren onderwijservaring en een breed scala aan opleidingen kan ik maatwerk bieden en ben ik flexibel in aanpak en aanbod. Denk aan: 


IS ER WERKELIJK IETS VERANDERD OF BEN IK ANDERS GAAN KIJKEN?

-ZIA HAIDER RAHMAN-Bel of mail mij voor een afspraak. Het oriënterende gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Mocht het klikken, dan maken we een afspraak voor het intakegesprek, hierin wordt je doel en coachvraag verder uitgediept.

 

Elk volgend gesprek beginnen we met wat het vorige gesprek je heeft opgeleverd en wat je wilt bespreken. Ik nodig je uit om vooral veel te oefenen met de inzichten die je hebt opgedaan. Ik luister, bevraag, complimenteer, prikkel en motiveer. Ik daag je uit om je te verbinden met je eigen behoeftes, wensen, verlangens en dromen. We onderzoeken hoe je leiding geeft aan jezelf, welke patronen en gewoontes je inzet en verkennen met een milde blik of dit goed is voor jezelf en voor anderen. Hoe zijn deze patronen en gewoontes ontstaan? Dienen ze jou nu nog? Wat is er voor jou nodig om deze om te kunnen buigen?

 Interesse? 

  • Er gaat altijd eerst een oriënterend gesprek aan vooraf; waar kom je voor en wat is mijn werkwijze als coach? Hiermee kan jij inschatten of ik als coach bij je pas. (gratis)
  • Intakegesprek; wat wil je bereiken en hoe gaan we met elkaar aan de slag?
  • Wat voor coachbehoefte heb je? Wil je face-to-face, online, via de email of een combinatie daarvan?
  • Optioneel: start en afronding van het traject met een driegesprek met directeur of manager

Alles vindt plaats op locatie van jouw keuze zodat je geen extra tijd verliest.

Ik werk volgens de EMCC code en het bijbehorende klachtenreglement